Yrityksesi ansaitsee edustavat ja toimivat tilat – Tarjoamme kiinteistönhuollon palvelut yrityksille Salon alueella

Talonmiespalvelu A. Määttä Oy tarjoaa kattavat ja laadukkaat kiinteistönhuollon palvelut erilaisille yrityksille Salon alueella. Me emme tee työtä massatuotantona, vaan räätälöimme palveluiden kokonaisuuden aina asiakaskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Me pidämme huolen, että yrityksesi toimitilat ja piha-alue pysyvät siistissä, turvallisessa sekä edustavassa kunnossa ympäri vuoden. Yrityksesi voi keskittyä omaan ydintekemiseensä ja asiakkaille jää aina hyvä vaikutelma toimitiloistasi. Tarvittaessa voimme tehdä myös pienimuotoisia korjaus- ja remonttitöitä. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous, palvelemme yrityksiä Salon alueella!

Yhteystietoihin

Palveluihimme kuuluvat

  • Talonmiespalvelut ja kiinteistönhuolto

  • Toimitilojen pienet remontit

  • Siivouspalvelut

  • Ulkoalueiden hoito

  • Harjaukset imulakaisukoneella

  • Lumen auraukset

  • Hiekoitukset.

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löydy yllä olevasta listasta, ei syytä huoleen, sillä me palvelemme joustavasti jokaista asiakastamme ja mukaudumme yksilöllisiin tarpeisiisi. Ota siis yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme auttaa!

Tutustu taloyhtiöiden palveluihin

Me päivystämme 24/7

Talonmiespalvelu A. Määttä Oy on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Solmiessasi kanssamme huoltosopimuksen, saat käyttöösi päivystysnumeron, johon voit soittaa koska tahansa. Kun eteen tulee yllättävä tilanne, joka vaatii pikaista reagointia, me olemme nopeasti apunasi. Me pystymme toimimaan vaativissakin tilanteissa ripeästi ja varmistamme, että ongelmat ratkaistaan tehokkaasti ja kestävästi.

Teknologiaa hyödyntäen

Me hoidamme varmalla otteella monipuoliset huoltotyöt myös vaativammissakin tiloissa. Käytössämme on viimeaikaisinta tekniikkaa sekä digitaalisia apuvälineitä. Oikeaoppinen seuranta ja raportointi varmistaa, että mahdolliset ongelmat voidaan tunnistaa ajoissa ja ehkäistä jo etukäteen.